web stats

Tinder Hesabını Gizleme | Tinder Hesabını Silme

Tinder Hesabını Silme – Tinder’ı bir süreliğine kullanabilirsiniz, ancak çoğu insan genellikle uygulamaya sonsuza kadar güvenmek istemez. Sonunda, muhtemelen bir eşleşme bulacak, onunla buluşacak ve artık diğer insanlardan beğeni ve mesaj almak istemeyeceksiniz. Bu olasılığı yüksek bir ihtimal!

Tinder’ı kullanmayı bırakmaya hazırsanız, flört profilinizi dondurmanın ya da silmenin koymanın iki yolu vardır: Profilinizi uygulamanın Keşif bölümünden geçici olarak gizleyebilir veya hesabınızı kalıcı olarak silebilirsiniz.

Tinder hesabınızı geçici olarak nasıl gizleyebilirsiniz?

Potansiyel eşleşmelerin profilinizi görmesini engellemek için hesabınızı Tinder’ın Keşif bölümünden gizlemek kolaydır. Bu şekilde, gelecekte bir noktada yeniden etkinleştirmek istemeniz durumunda hesabınız aktif kalacaktır.

  • Tinder uygulamasını başlatın ve iOS’ta sol üstte, Android’de sağ altta bulunan profil simgenize dokunun.
  • Profil sayfanızda Ayarlar’a dokunun.
  • Keşif bölümünde, düğmeyi sola kaydırarak Beni Tinder’da göster’i kapatın.

Keşfi devre dışı bıraktıktan sonra bile bazı mesajlar almaya devam edebilirsiniz; profiliniz sizinle daha önce eşleşen herkes tarafından görünür durumda kalacaktır.

Tinder Hesabını Gizleme

Tinder hesabınızı nasıl silebilirsiniz?

Hesabınızı kullanmak veya Tinder uygulamasında yaptığınız eşleşmelerle sohbet etmek istemediğinizden eminseniz, hesabınızı kalıcı olarak silebilirsiniz; bu, uygulamada kaydettiğiniz tüm eşleşmeleri ve sohbetleri de kaldıracaktır.

  • Tinder uygulamasını başlatın ve iOS’ta sol üstte, Android’de sağ altta bulunan profil simgenize dokunun
  • Profil sayfanızda Ayarlar’a dokunun.
  • Sayfanın en altında Hesabı Sil’e dokunun.
  • Hesabımı Duraklat sayfasında, hesabınızı silmek yerine duraklatma seçeneği sunulur. Hesabımı Sil’e dokunun.
  • Hesabı bir kez daha silmek istediğinizi onaylayın. Tinder ayrıca size hesabınızı neden sildiğinizi soracak, cevaplayabilirsiniz veya atlayabilirsiniz.

Yorum yapın